Etusivu >>  Rukka >>  Kehon suojavarusteet >>  Kyynärsuojat >>  Rukka d3o air elbow protector set kyynärsuojat kehon suojavarusteet,rukka sadetakki helsinki,uusia putiikkeja

Ryhmät

Rukka d3o air elbow protector set kyynärsuojat kehon suojavarusteet,rukka sadetakki helsinki,uusia putiikkeja

€43.20  €21.60Säästä: 50%
  • Malli: Rukka 00737
  • 5852 Kpl varastossa
  • Rukka d3o air elbow protector set kyynärsuojat kehon suojavarusteet,rukka sadetakki helsinki,uusia putiikkeja

Määrä

Rukka d3o air elbow protector set kyynärsuojat kehon suojavarusteet,rukka sadetakki helsinki,uusia putiikkeja_checkout
rukka alex hiihtopuku Rukka Kehon suojavarusteet Kyynärsuojat , Rukka d3o air elbow protector set kyynärsuojat kehon suojavarusteet,rukka sadetakki helsinki,uusia putiikkeja rukka shop helsinki,osto
d30 air on patentoitu suojaava materiaali, jossa yhdistyvät parannettu kemiaa tuotekehityksen tuottaa korkean suorituskyvyn iskunvaimennus ja törmäyssuoja ratkaisuja. upouusi d3o air materiaali on kehitetty erityisesti rukka suojelijoita. tämä uutta materiaalia on joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat tehostettua monipuolinen ja joustava suoja.
ominaisuudet:
edut d3o air:
tehokas iskunvaimennus
trusted suoja
suurin joustavuus
erittäin mukava
testattu accoding ce standardit
täyttää
tekniikka:
kuinka d3o air toimii
aineisto sisältää älykkäitä molekyylejä, jotka virtaavat vapaasti liikuttaessa mutta iskun lukita yhteen vaimentamaan iskuenergiaa, heti palaavat joustavasti tilaan. d3o air ei mennä kovaa kun osuma, molekyylit lukita yhteen imeä ja levittää voima, mikä vähentää vaikutusta vaikutus.
d3o air hajoaa iskuvoima, vähentää radikaalisti lähetetään voima ja minimoi loukkaantumisen tai laitevaurion.
suojausominaisuudet säilyvät jälkeen toistuvia vaikutus.
mukavuus, joustavuus ja suojelu ovat aina läsnä.
urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi moottoripyöräily verkkokaupastamme. osta rukka d3o air elbow protector set alin hintatakuulla. älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin moottoripyöräily tuotteisiin kehon suojavarusteet ja täydennä varusteitasi rukka antaen käyttömukavuutta suomesta :ssa upeilla tarjouksillamme. nopea toimitus koko maahan!
rukka - kehon suojavarusteet - kyynärsuojat